Trädfällning Jönköping

Professionell Trädfällning i Jönköping

Trädfällning jönköping utförd av arborist som kan fälla träd

Vi hjälper dig att fälla träd

Vi kan erbjuda våra kunder trädfällning med hjälp av sektionsfällning, markfällning eller skylift. När vi utför vårt arbete lägger vi stor vikt vid att naturen ska må bra. Ibland kan trädfällning behövas då ett träd är skadat, sjukt eller utgör en risk för dess omgivning. Vi arbetar tryggt och metodiskt för att arbetet ska utföras på säkrast möjliga sätt samt att människor och natur ska må bra. Oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening, företag eller kommun så kan vi hjälpa dig att fälla träd. Vi hjälper exempelvis Svenska Kyrkan och Trafikverket. 

Markfällning av träd - Den effektiva metoden

Den mest effektiva metoden för att fälla ett träd är direkt från marken. För att kunna utföra en säker trädfällning på marken krävs tillräckligt med fri yta omkring trädet för att kunna landa på marken. 

Sektionsfällning av träd - professionellt och tryggt

Ibland kan det vara omöjligt att fälla trädet från marken. I dessa fall kan vi på Thiboms Trädvård erbjuda våra kunder sektionsfällning av trädet. Detta innebär att vi klättrar upp och fäller trädet bit för bit. Metoderna att utföra sektionsfällning kan även kallas för stamklättring, linbana, riggning eller repklättring. Det förekommer även att man använder skylift. Man ska då komma ihåg att marken är extra känslig att förstöras när en skylift körs eller parkeras ovanpå. 

Vanliga anledningar till att man använder sig av sektionsfällning är:

  • Markytan är begränsad för fällning.
  • Grenarna hänger över byggnader, ledningar eller andra strukturer.

 

Trädfällare med noggrann planering

Att fälla ett stort träd kommer inte utan risker. Man behöver beräkna hur och åt vilket håll trädet ska fällas och det är många faktorer att förhålla sig till. Här är det viktigt att man låter någon med kunskaper och erfarenheter göra jobbet. Vi på Thiboms Trädvård hanterar trädfällningen med allra största respekt och varsamhet gentemot trädet och omgivningen. 

Trädfällning pris & Fälla träd kostnad?

I utförandet av denna tjänst är det många faktorer som du av ovan information kanske förstår spelar in. Därav är det problematiskt att ge en bra prisbild utan att veta förutsättningarna. Därför är vi glada att erbjuda kostnadsfria offerter. Hos oss är det en självklarhet med gratis hembesök och konsultation, oavsett om du anlitar oss eller inte. Begär en offert och ta första steget till att få ditt problem löst! Kom ihåg att du som privatperson kan använda RUT-avdrag för arbetstiden när du anlitar oss för trädfällning. 

Begär Offert

Varför du ska anlita Thiboms Trädvård för din trädfällning

Trovärdighet är A och O när du anlitar ett företag att fälla träd

Thiboms Trädvård har följande kvalitéer som gör oss lämpliga för att ta hand om ditt trädfällningsuppdrag:

  • European Tree Worker enligt European Arboricultural Council
  • Tree Risk Assessment Qualifcation enligt The International Society of Arboriculture
  • Medlem i Sveriges Arboristförbund
  • Medlem i Svenska Trädföreningen
  • VetCert Certifiering
  • ArbRisk

Säkerhet ett måste för ditt trädfällningsprojekt

Vid trädfällning finns en hög säkerhetsrisk som är viktig att känna till. I och med att det varje år inträffar olyckor är det viktigt att anlita ett företag som aktivt arbetar för att motverka dessa. Thiboms Trädvård är fullt försäkrade med olycksfalls- och ansvarsförsäkring, har motorsågskörkort, och alltid den skyddsutrustning som krävs vid utfört arbete. Utöver detta är även all vår utrustning både säker och modern. 

Erfarenhet lägger grunden för nöjda kunder

Med över 9 års erfarenhet har vi med högsta nöjdhetsgaranti för dig som kund levererat kvalitativa trädfällningsarbeten. Kundnöjdhet är ett måste och vår långa erfarenhet är ett kvitto av kvalitén på våra tjänster. Med återkommande kunder och goda referenser fortsätter vi fälla träd med kundnöjdhet i fokus. 

Recension efter utförd trädfällning

"100% nöjd med allt från service till pris. Enkla att ha att göra med, rekommenderas starkt!"

- Henric Andersson

Begär Offert